777 468 793
566 781 851
info@dozavm.cz

Komenského 10/2
594 01 Velké Meziříčí

Kalendář kroužků

  • Po
  • Út
  • St
  • Čt
  • So
  • Ne

Newsletter

Nechte se informovat o novinkách a akcích v DÓZE a zadejte

Mažoretky čtvrté v Havlíčkově Brodě

Mažoretky čtvrté v Havlíčkově Brodě

V neděli 11. června 2023 se 12 mažoretek ze SVČ DÓZA Velké Meziříčí účastnilo taneční soutěže „Havlíčkobrodský střevíček 2023“.

V kategorii 8-10 let změřila děvčata své síly společně s dalšími šesti týmy. K vidění byly nejen choreografie s hůlkou, ale také sestavy s třásněmi – pompóny. Mažoretky Roses za svůj snaživý výkon zaslouží velikou pochvalu.
Šestičlenná porota nakonec jejich vystoupení ohodnotila na nepříliš populární 4. místo, a „růžičky“ tak obsadily střed výsledkové listiny. Na prvních dvou místech skončily tanečnice s pompóny – třásněmi ze Zruče nad Sázavou a Osové Bítýšky, třetí pozici zaslouženě získaly mažoretky z Chotěboře. Nedělní odpoledne tak bylo nejen soutěžní ale i inspirativní. Holky získaly nové zkušenosti z druhého tanečního klání a ještě více stmelily kolektiv. Čeká je již zasloužený odpočinek – prázdniny a určitě super letní zážitky.

V letošním šk.roce se scházely pravidelně 1x týdně na 1,5 hodinovém tréninku a navíc zvládly celkem 10 společných akcí: 4x veřejné vystoupení (2 dětské dny, vítání občánků, Květina pro mámu), 3x zahajovací vystoupení na plesech, 2x účast na soutěžích a oblíbenou akci - přespávačku na Dóze, během které jsme se sešli i s rodiči.

Poděkování si holky zaslouží nejen za docházku do kroužku, ale hlavně za jejich nadšení a chuť se hýbat a být stále veselé. Díky i rodičům za ochotu a spolupráci.

Na stávající mažoretky, tak i na nově přihlášená děvčata, se moc těším opět v novém šk. roce.
Krásné léto.

Mažoretky ROSES:
stojící zleva: Lucie Pololáníková, Petra Dvořáková, Nina Martincová, Petra Kavalcová, Natálie Kaštánková, Nela Vondráčková, Sylva Kavalcová
klečící zleva: Veronika Martincová, Anita Živčicová, Karolína Chlubnová, Nella Nováčková, Liliana Kubišová