777 468 793
566 781 851
info@dozavm.cz

Komenského 10/2
594 01 Velké Meziříčí

Kalendář kroužků

  • Po
  • Út
  • St
  • Čt
  • So
  • Ne

Newsletter

Nechte se informovat o novinkách a akcích v DÓZE a zadejte

Dóza vytančila ve Světlé bronzové příčky

Dóza vytančila ve Světlé bronzové příčky

V sobotu 9. března 2024 reprezentovalo celkem 77 tanečníků z různých kroužků SVČ DÓZA Velké Meziříčí na taneční soutěži DANCE FOREVER 2024 ve Světlé nad Sázavou.

Celodenní taneční maraton si na maximum užily děti z kroužků Crazy team, mladší a starší skupina Club dance, mladší a starší žáci navštěvující ZŠ Mostiště a zároveň kroužek M-Dance, nechyběly mažoretky Roses a kamarádi ze ZŠ Ostrov n.Oslavou z taneční skupiny Sreet-ťáci z Ostrova.

Amatérská nepostupová soutěž různých tanečních stylů zahrnovala pět věkových kategorií od mini, děti, juniory až po hlavní věkovou kategorii. Pořadatelům se podařilo v časovém rozmezí od 9 do 18 hodin zařadit do harmonogramu na 100 vystoupení. Naši tanečníci se představili ve stylech pop dance, street dance, mažoretky a cheerleaders v kategorii děti 7-11 let a skupina Club dance st. ve věkové kategorii juni 12-16 let. K vidění byla také krásná a do puntíku propracovaná přestavení v kategorii show dance, zumba, orientální či výrazový tanec.

V diváky přeplněné hale se všechna představení dózáckým tanečníkům i přes trému a počáteční obavy vydařila. Pro některé děti se jednalo o vůbec první zkušenost s vystoupením na veřejnosti. Zaslouží si velikou pochvalu za odvahu, za nadšení pro pohyb a za předvedená vystoupení, která děti secvičovaly a trénovaly nemálo týdnů. Celý den si dózácká výprava užila. Děti nasály taneční atmosféru velké soutěže, utužily kolektiv a také se inspirovaly výkony ostatních skupin.

Celkem 4 bronzová místa a medaile pro skupiny Mažoretky Roses (choreografie Abbamánie), Crazy team (Booma yeee), Club dance mladší (Mini mimoňs) a M-Dance mladší (Duhovky) stály za to!

Děkujeme všem za skvělou reprezentaci!

FOTOGRAFIE V GALERII ZDE! 

-jž-